Εστίαση

  ›  Εστίαση Εστίαση

Περιγραφή

 

Το Pegasus Estiasi ERP StartUp απευθύνεται σε όλους τους χώρους εστίασης (εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες, Bar, Fast Food κλπ) και σε Delivery.

Το Pegasus Estiasi ERP StartUp καλύπτει την παρακολούθηση αποθήκης και τις αναλώσεις αυτής καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών μιας επιχείρησης στον χώρο της εστίασης.

Διαθέτει πλήρες εμπορικό κύκλωμα, δίνοντας το καλύτερο δυνατό πλεονέκτημα στον απόλυτο έλεγχο της επιχείρησή σας παρακολουθώντας όλη την εμπορική και οικονομική του δραστηριότητά της.

Ταυτόχρονα διαθέτει το CRM με το οποίο μπορείτε και διαχειρίζεστε όλους τους συναλλασσόμενους (Πελάτες, Προμηθευτές, υποψήφιους Πελάτες, υποψήφιους Προμηθευτές κ.ο.κ.) και τις εργασίες του Προσωπικού σας. Με αυτόν τον τρόπο η παρακολούθηση της καθημερινής ροής της εργασίας σας είναι απλή και μετρήσιμη. 

Με ένα πλήθος έτοιμων αναφορών και στατιστικών, σας ενημερώνει για την πορεία της επιχείρησής σας. Επίσης με τις γεννήτριες αναφορών και στατιστικών που διαθέτει, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις δικές σας εκτυπωτικές καταστάσεις.

 

Το Pegasus Estiasi ERP Start Up  είναι:

Εξαιρετικά φιλικό στο χρήστη με εποπτικά γραφικά και πολλαπλό παραθυρικό περιβάλλον. Εύκολη εγκατάσταση και εκμάθηση ακόμα και από αρχάριους χρήστες, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις.

Εύχρηστο με λειτουργίες drug-and-drop εύκολη περιήγηση και πρόσβαση από οπουδήποτε.

Άμεση  έναρξη αποδοτικής λειτουργίας.

Χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις στο Hardware.

Αυτόματη επικοινωνία με εκτυπωτές, Bar Code scanner 

 

Απλό - Λειτουργικό – Αποτελεσματικό

 

 

Σε ποιους απευθύνεται

 

Το Pegasus Estiasi ERP Start Up απευθύνεται σε όλους τους χώρους εστίασης (εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες, Bar, Fast Food κλπ) και σε Delivery.

Καλύπτει όλα τα τμήματα της επιχείρησής σας και βοηθά στην καλύτερη οργάνωση και έλεγχο των διαδικασιών σας, καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και αύξηση της κερδοφορίας σας.

 

Ανταγωνιστικό Πλεονεκτήματα 

 

  • Δεν έχει κανένα κόστος θέσεων εργασίας
  • Μικρό κόστος Ετησίου Συμβολαίου
  •  Δυνατότητα αναβάθμισης του προγράμματος στις αμέσως επόμενες εκδόσεις αυτόματα πληρώνοντας μόνο τη διαφορά των εκδόσεων
  • Δυνατότητα σύνδεσης των υποκαταστημάτων της επιχείρησης με συνεχή αποστολή – παραλαβή δεδομένων μεταξύ τους σε Real time
  • Νόμιμη λειτουργία της επιχείρησής σας καθώς λειτουργεί και ενημερώνεται πάντα με τις τελευταίες αλλαγές του ΚΒΣ
  • Δυνατότητα δημιουργίας γέφυρας με τα πιο δημοφιλή Λογιστικά προγράμματα της αγοράς
  • Αυτόματη επικοινωνία με ΕΑΦΔΣΣ Pegasus C&A 100
  •  Άμεση εξυπηρέτηση 24 ώρες μέσω Extranet, για να έχετε τεκμηριωμένη την ιστορία της τεχνικής υποστήριξής σας

Δοκίμασέ  το

Demo Video

Παρουσίαση σε pdf - Pegasus ERP Estiasi

Παρουσίαση σε pdf - Pegasus ERP Delivery

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος