Γεωπόνος

  ›  Γεωπόνος Γεωπόνος

Περιγραφή

 

Το Pegasus Γεωπόνος  ERP Start Up απευθύνεται σε όλες τις Επιχειρήσεις που ασχολούνται με την Διάθεση Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων και πρέπει να καταχωρούν τα παραστατικά της πώλησής τους στο minagric.gr.

Το Pegasus Γεωπόνος  ERP Start Up καλύπτει την παρακολούθηση της διάθεσης των Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων στους πελάτες - παραγωγούς. Ενημερώνεται αυτόματα από την βάση του Minagric.gr με τα απαραίτητα στοιχεία (περιφέρειες, δήμοι, σκευάσματα, μονάδες μέτρησης, αιτίες χορήγησης, καλλιέργειες). Επίσης μέσα από το παραστατικό πώλησης των Προϊόντων, γίνεται άμεση ενημέρωση του Minagric.gr με τα είδη που πρέπει να αποσταλούν.

Διαθέτοντας πλήρες εμπορικό κύκλωμα, κάνει ένα βήμα παραπάνω στην μηχανογράφηση του γραφείου σας, καθώς παρακολουθεί όλη την εμπορική και οικονομική του δραστηριότητά του.

Ταυτόχρονα διαθέτει το CRM με το οποίο μπορείτε και διαχειρίζεστε όλους τους συναλλασσόμενους (Πελάτες, Προμηθευτές, υποψήφιους Πελάτες, υποψήφιους Προμηθευτές κ.ο.κ.) και τις εργασίες του Προσωπικού σας. Με αυτόν τον τρόπο η παρακολούθηση της καθημερινής ροής της εργασίας σας είναι απλή και μετρήσιμη. 

Με ένα πλήθος έτοιμων αναφορών και στατιστικών, σας ενημερώνει για την πορεία της επιχείρησής σας. Επίσης με τις γεννήτριες αναφορών και στατιστικών που διαθέτει, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις δικές σας εκτυπωτικές καταστάσεις.

 

Το Pegasus Γεωπόνος  ERP Start Up  είναι:

Εξαιρετικά φιλικό στο χρήστη με εποπτικά γραφικά και πολλαπλό παραθυρικό περιβάλλον. Εύκολη εγκατάσταση και εκμάθηση ακόμα και από αρχάριους χρήστες, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις.

Εύχρηστο με λειτουργίες drug-and-drop εύκολη περιήγηση και πρόσβαση από οπουδήποτε.

Άμεση  έναρξη αποδοτικής λειτουργίας.

Χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις στο Hardware.

Αυτόματη επικοινωνία με εκτυπωτές, Bar Code scanner 

 

Απλό - Λειτουργικό – Αποτελεσματικό

Έκπτωση 50% μέχρι τις 31-12-2014

 

 

Σε ποιους απευθύνεται

 

Το Pegasus Γεωπόνος  ERP Start Up απευθύνεται σε όλες τις Επιχειρήσεις που ασχολούνται με την Διάθεση Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων και πρέπει να καταχωρούν τα παραστατικά της πώλησής τους στο minagric.gr.

Καλύπτει όλα τα τμήματα της επιχείρησής σας και βοηθά στην καλύτερη οργάνωση και έλεγχο των διαδικασιών σας, καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και αύξηση της κερδοφορίας σας.

 

Ανταγωνιστικό Πλεονεκτήματα 

 

  • Δεν έχει κανένα κόστος θέσεων εργασίας
  • Μικρό κόστος Ετησίου Συμβολαίου
  •  Δυνατότητα αναβάθμισης του προγράμματος στις αμέσως επόμενες εκδόσεις αυτόματα πληρώνοντας μόνο τη διαφορά των εκδόσεων
  • Δυνατότητα σύνδεσης των υποκαταστημάτων της επιχείρησης με συνεχή αποστολή – παραλαβή δεδομένων μεταξύ τους σε Real time
  • Νόμιμη λειτουργία της επιχείρησής σας καθώς λειτουργεί και ενημερώνεται πάντα με τις τελευταίες αλλαγές του ΚΒΣ
  • Δυνατότητα δημιουργίας γέφυρας με τα πιο δημοφιλή Λογιστικά προγράμματα της αγοράς
  • Αυτόματη επικοινωνία με ΕΑΦΔΣΣ Pegasus C&A 100
  •  Άμεση εξυπηρέτηση 24 ώρες μέσω Extranet, για να έχετε τεκμηριωμένη την ιστορία της τεχνικής υποστήριξής σας

 

Δοκίμασέ  το

 

Demo Video

Κατεβάστε το pdf

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος